HOW TO SHOP

Natural Apple Juice, Fresh apple juice from Poland.

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Galeria


Produkcja Naturalnego Soku Jabłkowego.

1. Załadowanie prasy ciśnieniowej jabłkami w ilości około 2500kg

Naturalny sok jabłkowy - Załadowanie prasy ciśnieniowej jabłkami w ilości około 2500kg

 


2. Jabłka trafiają do myjki ciśnieniowej, gdzie są dokładnie myte.

 

3. Po dokładnym myciu ciśnieniowym jabłka są dokładnie sortowane i transportowane taśmowo do dalszej obróbki.
 




4. Dwóch pracowników dokonuje ostatecznej selekcji jabłek tuż przed podaniem do prasy ciśnieniowej.




5. Umyte i przebrane jabłka trafiają do młynka rozdrabniającego a następnie są wtłaczane do prasy ciśnieniowej.




6. Proces tłoczenia naturalnego soku z jabłek w ilości około 2500kg trwa trzy godziny.




7. Wytłoczony naturalny sok jabłkowy za pośrednictwem filtrów tłoczony jest pod cisnienie do zbiorników.




8. Prosto ze zbiorników naturalny sok trafia do pasteryzatora, gdzie podgrzewany jest do temperatury 85 stopni C




9. Z pasteryzatora naturalny sok jabłkowy trafia do półautomatycznej nalewarki,  która najpierw wysysa powietrze
    z woreczka a następnie wtłacza próżniowo sok.




10. Półautomatyczna nalewarka wysysa powietrze z woreczka a następnie nalewa próżniowo do woreczka sok.




11. Nalane do woreczków soki są schładzane.




12. Po ostygnięciu soki pakowane są w opakowania kartonowe.

 

This is just a simple notice. Everything is in order and this is a simple link.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

GÓRA